Laat je adviseren en laat je haar weer mooi glansen! Mooi geneutraliseerde haar kleur of beter krullend haar, daar wordt je blij van! Daarom is het zo belangrijk, dat er een goed plan gemaakt wordt, met één van deze mooie producten.

 

 

Haar uitval wat doe je daar aan?

Gebruik Genisis van Kerastase.

omschrijving:

 

 

Een set bestaande uit 3 producten die het risico op haaruitval sterk verminderen.

Kérastase Genesis Set bestaat uit een shampoo, conditioner en masker en is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van breekbaar haar, verzwakt haar en haaruitval. Kérastase tegen haaruitval versterkt de vezel die voor intense veerkracht zorgt om het risico op haaruitval te verminderen en geeft de haarvezels alle zorg die het nodig heeft. Dit zorgt voor versterkt haar dat een mooie, gezonde en vollere look geeft. 

Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo 250ml
Deze shampoo versterkt het haar van binnenuit waardoor je haarvezels gezonder worden. Hierdoor wordt het haar minder gevoelig voor haaruitval door haarbreuk en is het zelfs getest dat na gebruik van dit product het haar voor 93.3% minder snel breekt. De shampoo reinigt en voedt het haar op een delicate maar effectieve manier waardoor onzuiverheden en talg wordt verwijderd. Tevens wordt het haar ontward zonder het te verzwaren. 

Kérastase Genesis Fondant Renforçateur Conditioner 200ml
Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om de algehele conditie van het haar te verbeteren door je lokken te versterken. Hierdoor wordt haaruitval als gevolg van haarbreuk tot wel 97.7% verbeterd. Door de balsem formule wordt een oplossing geboden tegen zwak haar zonder je lokken te verzwaren. De vezels worden op natuulijke wijze hersteld waardoor ze weer zacht en glanzend worden. De formule van deze conditioner is delicaat genoeg voor dagelijks gebruik en geeft zichtbaar resultaat vanaf het eerste gebruik. 

 

Kérastase Genesis Masque Reconstituant Haarmasker 200ml
Dit is een verzorgend en versterkend haarmasker voor het verzwakte haar. Het masker versterkt, hydrateert en herstelt het haar waardoor de algehele conditie van je lokken worden verbetert. Dit masker zorgt ervoor dat breuk en haaruitval door breuk voor 99.2% wordt verminderd. Daarnaast wordt je haar versterkt waardoor je lokken meer body en betere haarvezels krijgen. Ook heeft het masker een intens werkende voeding wat resulteert in zachter en beter handelbaar haar.

Belangrijkste kenmerken:

  • Anti-haaruitval versterkende
  • Hydratatie en versterking van het haar
  • Ontwarring van het haar zonder het te verzwaren
  • Bescherming van het haar tegen hitte tot 220°C
  • Vermindert haarbreuk -en uitval
  • Zacht, soepel en glanzend haar

Gebruik:

Maak het haar nat en breng een kleine hoeveelheid van de Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo aan op de bovenkant van de hoofdhuid. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid aan op de zijkanten van het haar en in de nek. Masseer de hoofdhuid met je vingertoppen en spoel het product zorgvuldig uit. Breng weer een kleine hoeveelheid van de shampoo aan, emulgeer en spoel het weer grondig uit voor een diepe reiniging van de haarlengtes. 

Breng vervolgens de Kérastase Genesis Fondant Renforçateur Conditioner aan op gewassen, handdoekdroog haar. Masseer het product door de lengtes en de puntjes. Vermijd hierbij de haaraanzet om lichtgewicht volume te creëren. Laat het product 2-3 minuten intrekken. Emulgeer en spoel grondig uit. 

 

Breng het Kérastase Genesis Masque Reconstituant Haarmasker aan op gewassen, handdoekdroog haar. Masseer het product door de lengtes en puntjes van het haar. Laat het product 5 minuutjes intrekken. Voeg water toe, emulgeer en spoel grondig uit. 

Resultaat:

De Kérastase Genesis Set zorgt ervoor dat je haar op een milde wijze wordt gereinigd van talg en onzuiverheden. Het haar wordt zichtbaar sterker waardoor haaruitval door haarbreuk minder wordt. Je lokken worden gevoed en gehydrateerd zonder het haar te verzwaren. 

 

 

__________________________________________________

Zorg voor droog haar. Voor meer glans en souplesse. 

___________________________________________________

Zorg voor een mooie zilver gloed, voor als het haar te geel wordt, bijvoorbeeld door zonneschijn. Tevens de enige zilver shampoo die een mooie toon geeft en het haar extra verzorging geeft.

Voor mooi glansend krulhaar.